logo
4 March 2012

Outfit – Eindelijk weer op pumps

Gepost in mijn outfits

Het vieren van de verjaardag van mijn vriendje gisteren, leek me een mooie aanleiding om weer eens pumps aan te trekken. Het is namelijk het beschamende geval dat ik me de laatste keer niet eens meer kan herinneren. Los van het feit dat het daar natuurlijk ook niet echt weer voor was de afgelopen tijd, merkte ik dat ik de laatste tijd in een verkeerde flow zat als het op mijn outfits aankwam. Omdat ik veel thuis ben, en áls ik dan weg ben me vaak enigszins praktisch moet kleden, gaat dat praktische ineens de overhand spelen. Zomaar, zonder dat ik het in de gaten had. En dat is helemaal niet nodig, want ik dénk altijd (blame mijn pessimistische aard) dat items vervelender zitten en/of lopen dan ze doen. Als het moet zou ik nog een marathon op pumps kunnen lopen. Bij wijze van. Dus ik moet gewoon niet zeuren en stond gisteren dus eindelijk weer op pumps. Ik heb ze gemist.

Ook met mijn haar zit ik in een soort tussenfase. Ik dacht dat ik die tussenfase wel gehad had, maar er is er blijkbaar nog één. En dat is deze lengte. Het is de lengte dat het te veel ‘hangt’ als ik er niets mee doe. Toen het nog wat korter was viel er vanzelf nog wat volume in, maar het wordt inmiddels zwaar. Dus ik wissel en experimenteer wat af tussen al mijn haarideeën, en dit is de laatste variant: de lichtelijk chicque up do.

Draag jij vaak pumps? En, indien je lang haar hebt, herken je mijn ‘probleem’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
eBay trui
vintage gilet
eBay ketting
H&M Divided jeans
Sacha pumps

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties