logo
26 March 2012

Outfit foto’s – Bloopers

Gepost in overig

Ik heb ze weer hoor: bloopers! Meestal verzamel ik ze over een langere periode, maar in de ‘shoot’ van de vorige outfitpost zaten er zoveel, dat ik meteen genoeg had voor een hele post. Hedde welles. Vooral als je met één van je vrienden wil bijpraten, omdat je veel te ongeduldig bent te horen wat ie nu allemaal weer heeft beleefd. Dat resultaat in pratende, verbouwereerde en blije gezichten. En dat mensen wel eens ‘kijk niet zo vies’ tegen me zeggen kan ik nu ook wel plaatsen.  Rasechte actieshots in ieder geval. Hopelijk maakt het jullie maandag wat draaglijker.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ik vind de op twee na laatste het leukste! Om welke foto hebben jullie het hardst gelachen?

Foto’s door Ruben Heijerman

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties