logo
7 March 2012

Outfit foto’s – Nog nooit gepubliceerd

Gepost in mijn outfits, overig

Misschien kennen jullie deze post nog van de vorige keerIn deze posts laat ik jullie foto’s zien die nooit in een outfitpost zijn beland. De outfit is al wel eerder verschenen, maar omdat ik altijd een selectie maak in de foto’s die ik plaats, krijgen jullie er een heleboel niet te zien (het kan echter zijn dat sommige foto’s al wel voor Lookbook zijng gebruikt). Best zonde, vind ik eigenlijk. Ik doe er tenslotte altijd zo mijn best op!

Dus bij deze weer een heel stel foto’s, waar ik tevreden over ben en die jullie geheugen wat betreft de outfit posts waarschijnlijk ook weer even opfrissen.

De vorige keer waren we bij oktober gebleven, dus laat ik je dit keer foto’s zien van oktober en november. Dat betekent helaas dat de eerste titel van de bijbehorende outfit post nog in het Engels is, en de rest in het Nederlands- ik begon namelijk met Nederlandstalig bloggen in november. Ik ben erg benieuwd of jullie het nog leuk vinden om deze foto’s te zien!

Celebrating adulthood.
Photobucket
Photobucket

De knitted jurk.
Photobucket

Herfstkleuren.
Photobucket

Belle Noël by Kim Kardashian.
Photobucket

De sweater jurk.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oversized kwasten.
Photobucket

XL verenoorbellen.
Photobucket

De bolletjestrui.
Photobucket

Welke foto is je favoriet?

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties