logo
6 March 2012

Outfit – Grijs in het voorjaar

Gepost in mijn outfits

Op de eerste echte mooie voorjaarsdag van 2012 (nog wel frisjes, maar de krokusjes waren te ruiken) realiseerde ik me dat ik er té grijs uitzag. Ik kan je dan ook meteen vertellen dat dit niet mijn favoriete outfit is. Te granny, te oversized, te ‘grijs muisje’. Gelukkig draag ik nog een mintkleurig basishirtje om het geheel wat op te halen.

Voor degenen die nog niet van het merk Bullboxer hadden gehoord, waar ik afgelopen week hier een stukje over schreef; deze schoenen zijn afkomstig van het merk. Het enige paar wat ik van het merk heb, maar ik ben dol op ze! Ik heb ze alle seizoenen gedragen, ze zijn heel comfortabel, maar origineler dan flatjes en sneakers. Nee, dit modelletje past echt perfect bij mijn stijl. De enige valkuil van dit soort schoenen is, is dat het al gauw té rétro wordt. In combinatie met deze ‘kuise’ rok wordt het geheel bijvoorbeeld wel erg braafjes. Ik heb weer wat geleerd: deze schoenen hebben iets nodig to spice it up!

Wat vind jij van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Primark t-shirt
DKNY vest
H&M tweedehands rok
maillot onbekend
Bullboxer schoenen
H&M Divided sjaal
Six horloge
vintage riem

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties