logo
31 March 2012

Outfit – Kleurrijk

Gepost in mijn outfits

Van top tot teen gehuld in kleur is nog steeds hoe ik mezelf het liefste zie. Om het niet te bont te maken heb ik voor rustige items gekozen (zonder print e.d.). Ik zou zeggen: who needs black? Met koraal, rood, groen, en alle andere kleuren van de regenboog kom je ook een heel eind.

Ik kan intens blij worden als ik twee items uit mijn kledingkast in (bijna) exact dezelfde kleur tegenkom: voor mij betekent dat echte modeliefde. In het geval van de broek en schoenen was dat zo. A match made in heaven! Daarnaast allebei zeer comfortabel (voor zover hakken comfortabel zijn), wat tenslotte ook niet onplezierig is.

Helaas bleken mijn konijnen aan het einde van de dag zich iets te veel uit te hebben geleefd op mijn top, dus ik moet nog even bekijken of deze voor herhaling vatbaar is.

In de volgende post zien jullie deze outfit nog een keer. Niet omdat ik jullie weer mijn blooper faces wil laten zien, maar op een andere manier. Hoe dan? Stay tuned! 

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dorothy Perkins via eBay top
vintage blazer
broek uit Zweden
Dorothy Perkins via eBay schoenen
H&M ketting

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties