logo
29 March 2012

Outfit – Konijnen

Gepost in mijn outfits

Dat ik van konijnen houd is onderhand geen geheim meer, mag ik wel zeggen toch? Dat ik nu dan ook een heus konijnen item in mijn kast heb, vind ik zeker geen straf. Eigenlijk wilde ik een shoot doen inclusief mijn konijnen, maar dat bewaar ik wellicht tot een volgende keer: vanwege praktische redenen als wegloopgevaar heb ik daar maar even mee gewacht.

Best moeilijk nog, om een konijnenprint te combineren. Vooral omdat de blouse niet echt zwart/wit is, maar zwart/crème. De blouse moet eigenlijk wel de eyecatcher zijn, maar om de rest nou helemaal zwart te laten vond ik nou niet echt mijn ding. Ik ging dus op zoek naar een crème item (deze panty), en voegde daar nog wat zilver aan toe.

Wellicht is de blouse leuker op een casual manier gedragen, maar ik vind het resultaat geen slechte combinatie voor de eerste keer.

Wat vind jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
Bijou Brigitte ketting
H&M rokje
onbekende panty
eBay schoenen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties