logo
8 March 2012

Outfit – Lente in m’n bol

Gepost in mijn outfits

Dat het wat mooier weer begint te worden heeft me wat overenthousiast gemaakt geloof ik. Het eerste wat ik uit de kast wilde trekken is dit leuke, tweedehands off shoulder blousje met een panty en rétro schoentjes. Dat bleek toch wel even fris. Eén zwaluw maakt nog geen zomer natuurlijk, en de maillots hoeven dus nog niet weggestopt te worden. Maar goed: ik heb tenminste aan de lente geproefd.

Ondanks dat ik het gedurende de hele dag wat oncomfortabel had, vind ik dit wel een hele leuke outfit. Laagjes, niet zo doorsnee, en verschillende stijlen gemixt: het is zo’n beetje waar je me aan kunt herkennen. De bovenkant is wat rommelig, maar dat heeft eigenlijk wel een leuk, nonchalant effect vind ik. Doordat de onderkant rustig is kan het wel. Ik heb voor de ‘lichte benen’ gekozen om die tint uit het blousje terug te laten komen, en koos grijze schoentjes omdat er een grijs streepje in het blousje zit. De kleuren zijn ook weer helemaal gematcht dus.

Wat vind jij van deze outfit? En heb jij ook de lente al in je bol?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tweedehands blouse
H&M jurkje
panty onbekend
Primark schoenen
eBay ketting
tweedehands sjaal
cuff uit Italië
Bijou Brigitte ring
H&M verenclips

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties