logo
23 March 2012

Outfit – Prada look-a-like

Gepost in mijn outfits

Nep designer spul is een beetje fout, maar met een goede knock-off vind ik niet zoveel mis. Nee, het is niet zo eerlijk tegenover de ontwerper, maar de prijs vind ik nooit zo eerlijk tegenover de klant. Vandaar dat ik toch met trots mijn neovisioneyewear Prada look-a-like zonnebril draag. Toen ik hem voor het eerst spotte (vorig seizoen alweer, maar dat maakt hem niet minder mooi), was ik meteen verliefd. Klik maar eens hier; wat een pareltjes heeft Prada gemaakt hè? Met deze goede knock-off ben ik dan ook helemaal in de wolken.

Ik draag deze bril lekker kitsch, met mijn Chinese flatjes, Lanvin loves H&M shirt, en bloemensokjes. Een beetje veel tierelantijn, maar wel helemaal mijn ding! De zon maakt de outfit echter helemaal af: wat is de wereld toch veel mooier als de zon schijnt.

Wat vind jij van mijn zonnebril? En de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lanvin loves H&M shirt
Hema sokjes
flatjes uit China
Primark via eBay kanten blazer
tweedehands ketting
neovisioneyewear zonnebril

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties