logo
17 March 2012

Outfit – Rood en panter

Gepost in mijn outfits

De eerste indruk is vrij ordinair: rood en panterprint, niet de eerste twee die je zou combineren. Toch is deze outfit alles behalve geworden, vind ik zelf. Dit omdat de panterprint stijlvol is, en het rood subtiel. Zo zie je maar weer: mode denkt niet in cliché’s of in hokjes. Ik vind iets op zichzelf bijna nooit ordinair. Het hangt er altijd vanaf in welke combinatie, bij welke persoon.

Helemaal happy ben ik inmiddels, met mijn Happy Socks. Dit printje combineert zo makkelijk! Vooral doordat rood, zwart en wit ook “kleuren” zijn die ik veel draag. Er ligt nog een ander paar Happy Socks te wachten, maar die kleurcombinatie is veel lastiger. Binnenkort zal ik ook vast met dat paar de uitdaging aangaan, maar op die combinatie moet ik nog even broeden.

Tot slot vind ik de combinatie van leather look (leggings en schoenen) leuk in combinatie met de knitted materialen. Deze materialen vind ik bijna altijd op een mooie manier contrasterend.

Nét als ik deze post af heb, vraag ik me af of het nou eigenlijk panter is of luipaard. Er is vast iemand die dat beter weet dan ik.

Wat vind jij van mijn rood met panterprint combinatie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
blouse uit Zweden
Pieces poncho
Hema sjaal (gejat van vriendje)
Zara shorts
Vero Moda leather look legging
Happy Socks sokken
Asos via eBay schoenen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties