logo
13 March 2012

Outfit – Turquoise boven

Gepost in mijn outfits

Jullie waren al nieuwsgierig geworden naar deze outfit, nadat ik een preview liet zien in de laatste ‘bits & pieces of my life’. Daar is ‘ie dan dames en heren!

Wat is turquoise toch een prachtige kleur. Helder, fris, maar op een bepaalde manier ook niet te lieflijk en een beetje stoer. Een kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid (niet dat ik die in mijn bezit heb, maar toch) en een kleur om prachtige kleurcombinaties mee te maken. Zoals met hardroze en koraal – ook niet bepaald lelijke kleuren. Ik ben echter niet objectief: ik zou geen kleur kunnen bedenken die ik wél lelijk vind.

Deze outfit vind ik eigenlijk net zo super als de vorige. Vooral nu ik hem terug zie. Toen ik het droeg had ik mijn dag niet, en dan staat nou eenmaal niets mooi, zit niets lekker. Deze outfit is speels, chic, rétro, vrolijk, alles bij elkaar. Perfect in balans. Wat mij betreft natuurlijk. Want wat vind jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Young trui
Kenzaa blazer
H&M bloemenbroek
H&M laarzen
H&M Divided zonnebril
Wibra riempje

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties