logo
13 March 2012

Simplybeach.com – Lente/zomer 2012 collectie

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Ja, ik loop een beetje te hard van stapel als ik zeg dat we deze week misschien al wel in onze bikini kunnen ronddartelen, maar je weet het nooit… Wat ik wél weet is dat we de afgelopen jaren een érg warm april hebben gehad, en dat april alweer bijna voor de deur staat! Zelfs als het voorjaar dit jaar toch tegenvalt ben je tegen die tijd misschien wel op meivakantie. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om uit te kijken naar een bikini voor het nieuwe seizoen. Simply Beach heeft een hele hoop leuks!

Photobucket
V.l.n.r.: €104,77 / €182,18 / €153,60 / €54,77 / €108,50 / €129,76

Hoewel ik altijd veel moeite heb met het vinden van een bikini – dan zijn ze weer te sportief, dan weer te weinig origineel…- vind ik de modellen van Simply Beach erg mooi. Als je in de zomer veel in de zon te vinden bent, dan denk ik dat investeren in één van deze setjes zeker geen kwaad kan, want ik weet uit ervaring dat de kwaliteit goed is en de pasvorm mooi. Dat is tenslotte ook altijd een heikelpunt: lubberende broekjes of afzakkende topjes willen we niet hebben.

Voor degene die minder in bikini te vinden zijn (zoals ik, vaak thuis-blijver in de zomer), vind je bij Simply Beach ook prachtige lingerie. Voor verloofde dames is er de bruidshoek, moeders kunnen hun partner wellicht lief aankijken met moederdag in het vooruitzicht, en de rest van ons: die verwent misschien wel zichzelf met zoiets moois? Er is in ieder geval voor ieder wat wils, want Simply Beach biedt bijvoorbeeld ook grote maten aan. Standaard verzending naar Nederland bedraagt €7,34 en als je je (Engelse) producten in je winkelmandje hebt zitten, kun je eenvoudig zien hoeveel je aan je bestelling kwijt bent in euro’s. Als jij inmiddels fan bent geworden, volg Simply Beach dan ook via Facebook en Twitter.

Kende jij deze webshop al? En zou jij investeren in een bikini?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties