logo
5 March 2012

Uit het archief

Gepost in fashion, overig

Na een aantal jaar bloggen staat de harde schijf van mijn laptop vol met beelden. Vooral van mezelf, maar vooral ook van streetstyle, andere bloggers, fashionshows en andere inspiratie. Gebruikt voor blogposts lang, lang geleden of onlangs nog gebruikt voor mijn dagelijkse updates op de Facebook pagina.

Beelden die, net zoals bloopers, nooit gepubliceerde outfit foto’s, vroegere outfits, en jeugdbeelden (die ik jullie zo nu en dan ook laat zien), zonde zijn om jullie te onthouden. Mij gaven ze na een middagje speuren namelijk weer een nieuwe fashionboost. Plus wat zelfvertrouwen, want ik vind het super om te zien dat ik vroeger nog vaak maar ‘wat deed’ als het op het delen van mijn beelden aankwam, terwijl ik daar nu bewust over nadenk.

Archiefbeelden krijgen jullie vandaag te zien dus. Niet in tien minuutjes bij elkaar geraapt uit het allesomvattende web, maar nostalgisch afkomstig van mijn harde schijf en allemaal met een minder groot of groter persoonlijk verhaal of idee. Opvallend: sommige mensen zijn trendsetters in hart en nieren, want veel van wat ik tóen gaaf en opvallend vond bij hen, is nu een regelrechte trend.

Enjoy!

Photobucket
Ik ben totaal niet weg van die studs en de rest, maar dat háár. Geweldig! Alsof het in vuur staat, en een vernieuwende versie van ‘ombre’. Bron foto.

Photobucket
Een a-symmetrische rok: deze rode (H&M Trend, zomer 2011) vond ik erg mooi, maar ben ik nooit tegen gekomen. Ik vraag me af of er nu een andere versie is die er voor mij aan kan tippen. Bron foto.

Photobucket
Geel is en blijft mijn lievelingskleur. Bron foto.

Photobucket
Hoewel ik helemaal geen trenchcoat fan ben, viel ik als een blok voor deze kleur. Bron foto.

Photobucket
Ivania: een jaar geleden liep zij er zo bij. Nu de rest van de bloggers. Het had allemaal zo van de huidige H&M Trend collectie af kunnen komen. Bron foto.

Photobucket
Niet alleen leuk voor een modeshow, wat mij betreft. Bron foto.

Photobucket
Deze panteroortjes heb ik nog liggen. Ze zijn me inmiddels toch wat te theatraal, maar ook weer te leuk om te laten verstoffen. Twijfel, twijfel. Do I need to grow up of moet ik me juist niet aanstellen en ‘m opzetten? Bron foto.

Photobucket
Je hebt héél veel pumps met strikjes, maar ik weet zéker dat geen één er zo mooi zijn als deze. Bron foto.

Photobucket
Elin Kling liep er een jaar geleden zo bij. Nu is metallic niet weer weg te denken bij de hipkippen van nu. Een voorsprong moet er blijven. Bron foto.

Photobucket
Vind je dit geen prachtig kapsel? Het is dat ik net door de tussenfase met mijn pony heen ben, anders liet ik er weer één knippen. Bron foto.

Photobucket
Eén van de eerste, bekende beelden van Jessie J. Ik maakte deze make-up look na, en vind hem nog steeds zó zó geweldig. Bron foto.

Welke foto is jouw favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties