logo
17 April 2012

Blogpost tips

Gepost in fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Het is weer even geleden, dus ik ben extra enthousiast om mijn nieuwe verzamelde blogpost tips met jullie te delen. Dit keer veel DIY (Do it yourself)-werk, zowel in de keuken als rondom je kledingkast. Ik heb natuurlijk weer geprobeerd genoeg diversiteit aan te brengen in de blogs, in de hoop dat jullie de meeste posts nog niet gezien hebben natuurlijk. Houd er rekening mee dat ik hier nooit helemaal aan tegemoet kan komen, want de één leest dit blog, de ander weer dat blog.

Tip! Plus-size fashionbloggers.Photobucket
Ook al zijn ze niet allemaal even bekend, ze zijn er wel: plus size modebloggers! Ideaal om inspiratie uit te halen als je figuur niet alles toelaat. In dit rijtje zie je allemaal volle vrouwen, maar allemaal zien ze er stylish uit. Bovendien vind ik dat hun figuur helemaal niet duidelijk aanwezig is, doordat hun stijl al de aandacht opeist.

Tip! DIY luipaardshorts.Photobucket
Soms is het gewoon makkelijker (en goedkoper!) om iets zelf te maken dan om stad en land ervoor af te zoeken. Vaak is het ook nog eens veel makkelijker dan je aanvankelijk waarschijlijk dacht. Bij mij was dat in ieder geval het geval toen ik deze luipaard shorts tutorial zag. Ideaal om een shortje waar je op bent uitgekeken weer mee op te leuken.

Tip! Cakepops maken.Photobucket
Het leuke aan cakepops maken bleek: er komt niet eens een oven aan te pas! In de tutorial van Lauravind ik het er in ieder geval een stuk sneller en eenvoudiger (opnieuw!) uitzien dan ik gedacht had. En het leuk van cakepops is: het ziet er zó schattig uit, en de hoeveelheid per portie is gelukkig ook nog redelijk verantwoord.

Tip! DIY hairchain.Photobucket
Ik ben er dol op: mijn haar opleuken. Regelmatig probeer ik weer nieuwe dingen. Nu mijn haar steeds langer wordt, krijg ik steeds weer andere en nieuwe mogelijkheden – het grote voordeel van lang haar, vind ik. Deze chain is een erg leuk DIY  project voor als je wel een extra touch aan je haar wilt toevoegen, voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, maar niet handig bent in opsteken en/of niet houdt van iets opvallends. Deze chain vervloeit bijna met je haar, vind ik zelf.

Tip! Nooit meer fouten in je Engels.Photobucket
Het zijn de standaard foutjes: then en than, they’re and their. Ik heb op school allemaal netjes geleerd hoe het moet, maar ook ik ben absoluut niet foutloos. Wel valt het me al gauw op wanneer een ander een fout maakt (dat is dan weer flauw hè), en regelmatig krijg ik het idee dat veel mensen gewoon echt het verschil niet kennen tussen sommige Engelse woorden en spelling. Hier spreekt uw schooljuf: ‘Kijk het nog eens over via deze leuke link’.

Tip! Macarons makenPhotobucket
Nog zoiets lekkers om te bakken: macarons! Toen ik de tutorial van Ilja zag liep het water me werkelijk in de mond. Wat zien die van haar er heerlijk roze en luchtig uit! Macarons zijn natuurlijk een ware hype, maar ik ben er in dit geval wel blij mee. Het staat toch iets netter dan een plak cake bij de thee, en dat beetje Paris kunnen wij in Nederland wel gebruiken.

Tip! DIY haarstrikPhotobucket
Lady Gaga maakte hem mega; wij doen het gewoon iets subtieler. Ik ben fan van strikjes, dol op haarvarianten, dus voor mij is deze haarstrik een match made in heaven. Je moet ervan houden, maar ik ga ‘m vast en zeker eens uitproberen! Niet dat ik nog naar school ga, maar bij wijze van spreken: ‘ja, óók gewoon voor naar school’.

Welke tip is dit keer je favoriet en/of welke links had je al eerder gelezen? En vind je de blogpost tips leuk om te bekijken?


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties