logo
9 April 2012

Outfit – Een beetje voor Pasen

Gepost in mijn outfits

Meer Pasen dan dit heb ik niet in de aanbieding, vrees ik. Vorig jaar koos ik ook al voor deze gele strapless top met strik (zie deze post): niet erg origineel dus, maar die brengt me nog het meeste in de paasstemming. Met een beetje creativiteit kan de print van mijn tregging de print zijn van een beschilderd paasei, toch?

Marijke Helwegen was al fan van vanHaren (kijk bijvoorbeeld hier maar), maar ik ben blij dat ik als trendblogger ook mijn steentje mag bijdragen aan het motto ‘mooi zijn hoeft niet duur te zijn’; naar mijn idee is dat toch waar vanHaren grotendeels voor staat. Ik stap dan ook trots op mijn rode vanHaren hakken rond, die trouwens ook erg mooi zijn in nude.

Ook al weet ik dat de meeste van jullie gewoon een vrije dag hebben: aan het leren zijn voor de SE-week (I feel you!), straks de stad induiken (voor het eerst zijn in Arnhem de winkels open!) of door je ouders meegesleurd naar de woonboulevard, ‘gewone’ dagen zijn er al genoeg. Albert Heijn zou zeggen: “Maak een feest van Pasen!”, want zoals je weet moet je zelf de slingers ophangen.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Asos via eBay top
Primark blouse
V&D tregging
H&M jasje
H&M Divided tas
Bijou Brigitte ring
Claire’s haarband
Fashionology horloge
vanHaren pumps


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties