logo
10 April 2012

Rietveldlicht.nl – Dé lampenwinkel van Nederland

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Mode heeft een directe link met interieur. Waar make-up bijvoorbeeld belangrijk is om het totaalplaatje, naast kleding, af te maken, is interieur belangrijk om een huis zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Een huis kan vanzelf immers nog zo sfeervol zijn, de inrichting van dat huis kan deze sfeer maken of breken.

Bij Rietveld Licht & Wonen weten ze dat. Daarom bieden ze een groot aanbod, waarbij voor iedere stijl, ieder mens en ieder huis wat wils is. Om de inspiratie te ervaren die deze woonwinkel te bieden heeft, neem je een kijkje in de showroom in Sliedrecht. Daarnaast maak je handig gebruik van de webwinkel, waar ik al wat pareltjes heb gevonden:

Photobucket
Sfeervolle tafellamp.

Photobucket
Strakke wandlamp

Photobucket
Sierlijke wandlamp

Photobucket
Bijzondere hanglamp.

Zoals de titel al doet vermoeden, is Rietveld Licht & Wonen gespecialiseerd in verlichting. Met meer dan 50 jaar ervaring   met hun showroom en vijf jaar ervaring met de webwinkel, durft Rietveld zich een begrip in de branche te noemen. Eén van de dingen waarmee Rietveld zich onderscheid is dus hun grote aanbod: van wandverlichting tot hanglampen tot buitenverlichting; het is er allemaal.

Photobucket
De showroom in Sliedrecht.

Hoewel je het misschien niet zou verwachten van zo’n specialist, zijn de prijzen van Rietveld heel betaalbaar: je koopt namelijk al een lamp vanaf €15,-! Bovendien worden alle modellen zelf ontworpen en geproduceerd, waardoor het bedrijf altijd een laagste prijs garantie kan geven.

Tot slot is het fijn om te weten dat Rietveld geen verzendkosten rekent en dat je op hun producten 2 jaar garantie krijgt. Zo doe je voordelig én verantwoord een aankoop!

Neem een kijkje op www.rietveldlicht.nl en oordeel zelf of je het eens bent met de titel van deze post.

Vind jij interieur belangrijk?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties