logo
1 April 2012

Sheinside.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de webshop sheinside.com; ik acht de kans namelijk groot dat je van deze webshop nog niet eerder gehoord hebt. Ik ook niet tot voor kort! Toen ik Sheinside ontdekte, deed deze me meteen denken aan de Romwe, een webshop die je misschien wel bekend in de oren klinkt. Beiden shops zijn namelijk een kei in trends en catwalk looks vertalen naar betaalbare, eyecatching kleding. Ik waarschuw je dus alvast: deze webshop is niet voor muurbloempjes, maar voor ladies die een statement willen maken. Maar ook voor dames die voor een zachter prijsje een Versace voor H&M, of Marni at H&M item willen scoren bijvoorbeeld: ook van die collecties hebben ze namelijk knock-offs. 

Zoals jullie weten ben ik niet vies van een apart en/of opvallend kledingstuk. Mijn favorieten kiezen van deze webshop ging dan ook zo’n beetje willekeurig; ik vind alle kledingstukken echt te gek. Wel vind ik de prijzen nog aan de hoge kant voor ‘namaak’ kleding, waarvan ik niet verwacht dat de kwaliteit nou bijvoorbeeld zo denderend is. Ik heb echter geen recht van spreken, want ik heb nog geen ervaring met de webshop. Wellicht komt daar in de toekomst nog verandering in.

Helaas zijn de prijzen van de webshop in dollars, maar verzending is gelukkig altijd gratis. Op dit moment kun je gebruik maken van de kortingscode ‘SPR15‘ voor 15% lentekorting. Betalen kan bijvoorbeeld via Paypal.

De keuzes die ik heb gemaakt, zullen geen verrassing voor jullie zijn (kleur!). Ik ben echter héél benieuwd of jullie er ook in zouden lopen:

Photobucket
V.l.n.r.: $73,00 / $57,00 / $79,90 / $33,00 / $43,00 / $45,00

De jumpsuit is leuk voor een keer, maar ik zou er niet gauw het geld aan uitgeven. Wel ben ik helemaal weg van het gele jurkje, waarvan ik het model en de kleur te gek vind én die bovendien ook gewoon goed draagbaar is. Hoewel de galaxy trend wel zo’n beetje geweest is, zou ik zeker geen ‘nee’ zeggen tegen deze milkyway blouse. Weer eens wat anders dan een legging, die we tenslotte al veel hebben gezien!

Wat is jouw impressie van Sheinside? En ben je het eens met mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties