logo
1 May 2012

Battle of the outfits – Overknee laarzen

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Eigenlijk is het hét weer om eens mijn overknee laarzen met blote benen te dragen, maar dat ‘durf’ ik toch niet goed. Zou het niet erg ordinair zijn? Zoals je weet ben ik voor alles in, als het op kleding aankomt, maar weten wat je níet kunt hebben is ook een vak dat eens beoefend moet worden.

Bij de laatste outfitpost kreeg ik er nog reacties op: zijn ze nog te koop? Het antwoord is ‘nee’. Sterker nog, Tango – de winkel waar ze vandaan komen- is failliet. Met héél veel geluk vindt je ze dus ergens in een dump store, omdat ze zijn overgekocht. Ik acht de kans echter klein, want ik heb ze al zo’n… tweeënhalf jaar, denk ik. Nog steeds vind ik ze prachtig, alleen is hun nadeel dat de stof ‘naar beneden rolt’ – ik moet dus continu heisen. Echt laarzen om mooi in te zijn en weinig mee te lopen, kun je wel zeggen.

Ik heb ze veel vaker dan drie keer gedragen, maar heb er weer drie outfits tussenuit gepikt. Waar kies jij deze keer voor: 1, 2 of 3? Leuk als je écht wilt kiezen, dan kan ik over een paar dagen ook een ‘uitslag’ bekend maken. Dit zal ik doen via Facebook. Als je deze drie outfits ontleent, vind ik ze best wel op elkaar lijken. Alledrie gecombineerd met een (uitlopend) rokje (een broek in de laarzen ziet er ook best ‘propperig’ uit), en alledrie in de schattige tot nette stijl. Vooral dat laatste kleeft ook wel aan de laarzen; ik hoop dat ik ze nog eens op een echt stoere manier weet te combineren.

Als ik een favoriete outfit moet kiezen ga ik voor de eerste. Die koraalkleur vind ik me heel goed staan, en in die look voelde ik me helemaal mezelf. De laatste outfit komt echter dicht in de buurt van de favorietenrol; ook daar ben ik nog steeds heel blij mee. De eerste outfit is eigenlijk al zo oud (anderhalf jaar) dat ik me er nog moeilijk mee kan identificeren,  ook dat doet me dus neigen naar de laatste outfit. De tweede outfit is daarmee verreweg het minste wat mij betreft. De poederroze kleur vind ik wat flets in deze combinatie, en het haarbandje vind ik niet zo’n succes. Nu is de keus aan jou: wint outfit één, twee, of toch drie?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

PhotobucketBekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

PhotobucketBekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Tango overknee laarzen


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties