logo
10 May 2012

Battle of the outfits – Regenlaarsjes met strik

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

De laatste keer dat ik ze vroeg merkte een lezeres al terecht op: ‘Volgens mij ben jij echt dol op die schoenen..’. Nou en of! Af en toe draag ik weleens wat stoerders, maar in de kern is mijn stijl toch best wel girly: roze en strikjes zijn bijna altijd welkom. Deze schoenen zijn naar mijn idee echte eyecatchers, maar voor de verandering geen enorm hoge palen. Win-win!

Omdat ik de laarsjes relatief nog niet zo lang heb, zien jullie deze keer eens drie recentere outfits in Battle of the outfits: alle outfits zijn nog van dit jaar. Zoals je ziet combineer ik de laarsjes het liefst lekker kleurrijk. Ook een combinatie met een leuk enkel- of kniesokje vind ik erg leuk.

Mijn favoriete outfit is dit keer de eerste. Naar mijn idee is deze outfit helemaal in balans: hij is zowel een beetje casual, als een beetje net. Vrij vrolijk, maar toch ook serieus. Girly, maar ook een beetje zakelijk. De tweede outfit vind ik achteraf iets te veel van het goede, en de derde outfit vind ik weer iets te weinig matchen.

Zijn jullie het met me eens? Of heb je een andere redenering? Welke outfit wint volgens jou de battle? Over een paar dagen maak ik de uitslag weer bekend via Facebook. De uitslag van de vorige Battle of the outfits kun je hier lezen.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Alysa mode laarsjesFoto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties