logo
8 May 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Deze keer heb ik de thema’s weer aardig verdeeld, al zeg ik hetzelf. Je vindt namelijk zowel mode, beauty, culinaire, als gadget tips. Wat wil je nog meer? Een ouderwets goed boek misschien? Zelfs een boekentip zit erbij!

Tip! Draag je haar in een beehive.
Photobucket
Zoals de meesten van jullie wel zullen weten, vind ik het erg leuk om te experimenteren met mijn haar. Nu het echt lang begint te worden, doe ik er het liefste elke dag iets anders mee. De beehive is altijd al een favoriet van me geweest, maar wordt alleen maar moeilijker te maken sinds mijn haar vrij lang is: door de zwaartekracht zakt de boel al gauw weer naar beneden. Chantal heeft echter twee tutorials in deze post verwerkt, die jou en mij helpen van je beehive wél een succes te maken (ook leuk voor een feestje!).

Tip! Style Yourself – Weldon Owen.
Photobucket
We konden erop wachten: een boek waarin modebloggers stijladvies geven. Als het er nog niet was, dan is het er nu: style yourself. In dit boek geven wereldbekende modebloggers hun tips & tricks aan je door, in combinatie met leuke tekeningen en ander beeldmateriaal. Ik ben heel nieuwsgierig, en hoop het boek gauw eens in real life tegen te komen!

Tip! De looks tijdens Met gala 2012
Photobucket
Normaal gesproken ben ik niet zo van de rode loper-pracht-en-praal: ik vind het doorgaans nogal saai, al die diamanten en lange jurken. Toen ik vanochtend de foto’s van het Met gala bekeek (vannacht, Nederlandse tijd, op televisie) was dat toch even anders. Ik zag veel meer edgyness, en verrassingen waar ik ze (het woord zegt het al) niet verwacht had. Zo zag  Rihanna er bijzonder chic uit, moet ik zeggen! Nieuwsgierig geworden? Klik op bovenstaande links. Daar vond ik de looks en foto’s het mooiste.

Tip! Gebruik make-up multifunctioneel
Photobucket
Als jong meisje deed ik het al: lipgloss op mijn oogleden smeren. ‘Waarom niet?’, dacht ik. Het leek me wel lekker glitteren en glinsteren. Later ben ik daar toch maar mee opgehouden, maar nog steeds ben ik er een voorstander van niet in hokjes te denken. Zowel op het gebied van kleding, als van make-up. Gebruik lipstick eens voor je ogen, en oogschaduw voor je wenkbrauwen. Als je durft ;).

Tip! De Asos app
Photobucket
Het is nog helemáál niet lang geleden dat ik er nog geen flauw benul van had wat een app was. Toen iedereen om me heen al volgroeid was met Android, kreeg ik pas net internet op mijn mobiel. Nu weet ik al niet meer beter. Mijn reizen plannen en het weer checken doe ik standaard voor ik ga slapen, als ik in bed lig. Wordfeud is mijn momentje ontspanning (tenzij ik alleen maar Q’s, C’s en Y’en heb…), en jullie reacties lees ik onderweg. Voor mijn dagelijkse dosis mode (alsof ik die nog niet genoeg kreeg, maar goed) is er nu Asos.

Tip! Gezonde taart van watermeloen
Photobucket
Taart staat al een hele tijd op mijn don’t lijstje, vandaar dat ik wildenthousiast werd toen ik deze watermeloenentaarten zag! Zo kun je genieten van taart, maar zonder het gevoel te hebben dat je ontploft van de slagroom, binnen een kwartier drie kilo aankomt, of te zeggen: ‘Doe mij maar een klein stukje’. En bovenal: deze zomerse taart is ook nog eens véél gezonder!

Tip! Verbouwingsopruiming bij Betsy Palmer
Photobucket
Betsy Palmer, eerlijk gezegd ben ik er nog nooit geweest. Voor degenen die de winkel wel kennen: mis ik iets? In ieder geval word ik altijd blij van het woordje ‘korting’, vandaar dat ik deze tip met jullie deel: Betsy Palmer op de Van Woustraat in Amsterdam (alleen dat filiaal) gaat verbouwen, en heeft daarom nu een hoop artikelen afgeprijsd. De winkel verkoopt tassen en schoenen, en – ik heb het even nagevraagd- de prijzen beginnen nu al bij €10,- (oplopend tot €125,-). De korting geldt tot juli, maar wie het eerst komt…

Ben jij nu van plan de beehive tutorials te gaan proberen, het boek Style yourself aan te schaffen en/of eens watermeloentaart te maken? Ik ben benieuwd!

Voor meer tips: volg me via Twitter en Facebook


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties