logo
19 May 2012

Modemusthaves.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Ook al bestaan ze ‘pas’ een jaar: waarschijnlijk ken je Mode Musthaves wel. Afgelopen week vierden ze hun eerste verjaardag, maar al een paar maanden na de start waren ze immens populair. De ‘formule’ is dan ook sterk moet ik zeggen. De webshop verkoopt alles wat maar in het beeld van de musthaves van nu past – van schoenen, accessoires, tassen, kleding tot iPhone hoesjes en dergelijke. Hiermee zijn ze lekker snel, waardoor je via de webshop altijd de laatste trends kunt dragen. Mocht je daar waarde aan hechten.

Een nadeel is dat de items niet goedkoop zijn. Wel betaalbaar, maar onderstaand roze jasje is bijvoorbeeld niet van leer o.i.d. en kost wel €59,95. Dat vind ik persoonlijk te veel. Net zoals de sneaker wedges die ze verkopen voor €124,95. Al zijn deze wel van leer.

De accessoires van deze webshop zijn dan ook, door hun bescheidere prijsjes, met name toegankelijk. Veel kettingen, oorbellen en armbanden kosten tot €20,-, waardoor je met wat kleine details hier en daar toch met de trends mee kunt gaan. Als je een keer meer uit wilt/kan geven dan kun je bijvoorbeeld onderstaande te gekke, leren shopper kopen. Die kost €99,95.

Photobucket
V.l.n.r.: €59,95 / €14,95 / €49,95 / €24,95 / €99,95 / €16,95

Mode Musthaves zou Mode Musthaves niet zijn als ze hun shop op dit moment niet hebben gevuld met dé trend van nu: neon. Toevallig ben ik hier helemaal weg van, vandaar dut dus – niet geheel toevallig- alle zes mijn favorieten neon van kleur zijn. Met uitzondering van het jasje, die is wat beschaafder roze.

Als ik een ultieme favoriet moet kiezen, kan ik je echt geen antwoord geven. Zowel de shopper, als de kleur van het horloge en de jeans, als het regenboog effect van de sieraden, als het model van het jasje vind ik helemaal te gek. Omdat ik van mezelf toch moet kiezen: ik ga voor de shopper. Wat een heerlijke eyecatcher is dat!

Het horloge en de oorbellen zijn op dit moment uitverkocht, maar over het algemeen worden bij Mode Musthaves uitverkochte artikelen binnen een paar weken weer aangevuld – wel is de voorraad van alles vrij beperkt. Ik weet dat de oorbellen er in ieder geval binnenkort weer aankomen.

Op dit moment krijg je een gratis peace bracelet bij je bestelling en €5,- korting met code ‘Facebook7500’. Onbekend is hoe lang deze acties duren. Verzending bedraagt €4,95 en betalen kan via iDeal, Paypal, BetaalGarant (achteraf betaling) of met je Creditcard, maar je kunt er ook betalen met een Fashioncheque.

Heb jij iets van Mode Musthaves? Wat vind je van mijn favorieten van de webshop? Houd je van neon?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties