logo
14 May 2012

Outfit – Banana

Gepost in mijn outfits

Laat ik het zo stellen: deze outfit vind ik niet mijn beste, en ook niet mijn slechtste. Ik word er niet echt warm of koud van eigenlijk. De ketting vind ik leuk, de schoenen mooi, de broek is (ook al is het absoluut geen basic) naar mijn idee altijd goed… de trui komt echter niet helemaal tot zijn recht, en met een halflange pony ben ik een kleine haarcrisis terecht gekomen.

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik zie steeds minder pumps e.d. aan mijn voeten. Jammer, maar het past gewoon niet meer zo goed bij mijn leven. Ik zit of thuis achter de computer te werken, of ik ben boodschappen doen, in de stad, of aan het hollen in Amsterdam. Niet dat ik vind dat schoenen altijd praktisch moeten zijn, maar wat ik met deze situatie aan moet is nog een beetje een interne discussie.

Ben je trouwens al fan van mijn Facebook pagina? Hier deel ik dagelijks nieuwtjes, inspiratie en andere kleine dingen met jullie. Nieuwe fans zijn meer dan welkom!

Wat vind jij van deze outfit? Wat had je misschien anders gedaan?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
GirlPROPS.com ketting
Dress Republic ombre trui
Asos via eBay broek
De Bijenkorf schoenen


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties