logo
29 May 2012

Outfit – De palazzo

Gepost in mijn outfits

De palazzo broek is één van de weinige vrouwelijke kledingstukken waar mijn vriendje écht een hekel aan heeft. Ik vind ze heerlijk. Vooral als lange broek in de zomer zijn de luchtige varianten zo lekker ‘fladderig’ en ‘lente-achtig’ voor mijn gevoel. Een ‘hippie haarbandje’ erbij en mijn spiegelbeeld werkt gewoon rustgevend, haha.

Net als in deze outfitpost zie je hier opnieuw streepjes en bloemen met elkaar gecombineerd. Het mixen van printjes is iets waar ik dol op ben, en ik vind het jammer dat er een sterk gevoel over heerst dat het ‘niet zou kunnen’. Mijn gouden tip is: zorg dat je dezelfde kleurstellingen gebruikt. Zo hebben de kledingstukken niet de print, maar we de kleuren met elkaar gemeen en daardoor een verband met elkaar. Op die manier kun je rustig verschillende printjes dragen zonder eruit te zien als een kermisattractie.

Wat vind jij van de palazzo broek? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
LBD top
H&M Divided broek
Halle Berry by vanHaren schoenen
H&M Divided haarband


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties