logo
19 May 2012

Outfit – Stippen enzo

Gepost in mijn outfits

Weten jullie nog dat ik schreef over She Inside? Dit blousje komt er vandaan, en is natuurlijk -ik heb het gevoel dat ik voorspelbaar begin te worden- helemaal mijn ding. Lekker bont, kleurrijk, schattig en origineel. Ik combineerde hem met mijn stippen rok, omdat ik het printje daar zo perfect bij vond passen. Aangezien ik toen wel een ‘stippen enzo’-bom bleek, heb ik de rest maar rustig gehouden. Geen sieraden, geen riem, geen sokjes, geen bedrukte panty, geen haarbandje. Wél mijn regenlaarsjes met strik, want anders werd de onderkant wel een erg groot en donker contrast in vergelijking met de bovenkant.

Hoewel ik hier niet oncomfortabel in de zon zat, is de maillot helaas nog nodig. Ik vermoed dat mei 2012 één van de koudste meimaanden is sinds tijden, en daarbij ook zeker niet de droogste. Meneer Timofeeff vertelde me echter net dat het midden volgende week warmer én droger wordt, dus ik ga mijn sandaaltjes eens afstoffen. Fijn weekend!

Wat vind jij van mijn blousje? En van de combinatie met het rokje en de laarsjes?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside blouse
H&M Divided rok
Alysa Moda laarsjes


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties