logo
11 May 2012

Outfit – Superwoman

Gepost in mijn outfits

Heb jij de ‘Superwoman’ associatie niet bij dit blousje? Ik in ieder geval wel toen ik hem droeg. Ik heb zo’n ‘dubbel achterpand’ eigenlijk nog niet vaak gezien, maar wat mij betreft mag het wel een trend worden. Het geeft het blousje echt iets speciaals en ik kreeg spontaan de neiging om te zingen I believe I can fly.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de studs, maar in combinatie met de parels vind ik het een leuk contrast en compenseert het elkaar goed. En tot slot: de kleur geel. Alles wat geel is krijgt eigenlijk wel mijn liefde, dus dit blousje lijkt voor mij gemaakt. Je vindt hem bij Dress Republic, ook in blauw en koraal (maar ook in geel dus)!

Misschien ben ik zo positief omdat het bijna weekend is en/of omdat het weer de komende dagen wat beter lijkt te worden, maar in ieder geval: met de rest van de outfit vind ik ook niets mis. Sterker nog: ik voelde me er lekker en comfortabel in en vind alles eerlijk gezegd een perfecte combinatie bij elkaar. De bovenkant is wat lieflijker, de onderkant wat stoerder, en het geheel is lekker speels.

“Even when I’m a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I’m a Superwoman”. 

Geen S, wel een “cape”. Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pieces longsleeve
Dress Republic blouse
Ax Paris jeans
Fabulicious Shoes laarzen
eBay ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties