logo




30 May 2012

Reminder – Stel me je modevraag!

Gepost in overig

Een tijdje geleden schreef ik twee posts over mijn garderobe (1 en 2); weet je nog? Vantevoren vroeg ik jullie via Facebook of je nog vragen had over mijn kledingkast e.d., en als reactie ontving ik inderdaad een aantal vragen.

Nu wil ik graag een post maken met vragen en antwoorden over mode in mijn leven in het algemeen. Wat betekent kleding voor mij, etc.? Inspiratie voor deze post is de tag die ik kreeg. Je kunt die post dus even bekijken om te zien om wat voor vragen het gaat.

Tot nu toe heb ik nog geen vragen via Facebook ontvangen, dus bij deze even dit korte berichtje met oproep: laat me weten wat je wilt weten! Een andere keer zal ik wellicht een post maken op het persoonlijkere vlak, maar deze keer ‘vraag’ ik echt om vragen over mij in relatie tot mode. Op wat voor manier dan ook – de invulling laat ik verder aan jullie over.

Photobucket

Ik ben benieuwd wat er op jullie lippen brandt en ontvang de vraag graag hier, bij dit Facebook bericht. Binnenkort kun je een post verwachten met de antwoorden!

Tot slot: fijne dag! Hij is vast leuker als je je realiseert fashion is a party and you’re invited! 

P.S. Ben je nog geen fan van mijn Facebook pagina? Leuk als je dat wordt! Ik deel er dagelijks nieuwtjes, foto’s en links die ik tegenkom, maar geen hele blogpost waard zijn. Elke volger is meer dan welkom.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties