logo
23 June 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Ik heb weer mijn stinkende best gedaan (en dit keer écht, want ik heb hoofdpijn als bewijs) om jullie blogpost tips voor jullie bij elkaar te zoeken waar je iets mee kunt, die je aan het denken zetten, die je op ideeën brengen of die nice to know zijn. Tot nu toe ontvang ik nog iedere keer veel positieve geluiden van lezers die blij zijn met de blogpost tips, en zo lang dat het geval is blijf ik natuurlijk lekker ‘mijn ding doen’. Toch ben ik ook wel eens benieuwd of er lezers zijn die nóóit zo’n blogpost tip lezen. If it’s you, laat je ook eens van je horen?

Tip! Hoe gebruik je een hairdonut? 
Photobucket
De afgelopen tijd hingen ze bijvoorbeeld bij H&M: de haardonut. Echt zo’n accessoires die je meeneemt omdat je denkt dat je er lekker creatief mee kunt zijn, maar waarna je vervolgens -als je thuis bent- denkt: ‘Hoe dan?’. Ik wist het in ieder geval nog niet. Nu wel!

Tip! De armband voor je handpalm.
Photobucket
Allerlei soorten cuffs hebben we al gezien: je bovenarm, je haar, je vingerkootje, om je enkels, en laatst spotte ik hem zelfs om het bovenbeen. Laatst is natuurlijk niet ‘nu’ genoeg. Wat wel ‘nu’ genoeg is? Een cuff om je handpalm! Te koop bij de nieuwe webshop ModeHEBBERS (daar kom je via de blogpost link).

Tip! Subtiele sieraden maken
Photobucket
Je weet: ik ben meer van statement sieraden, maar ík weet dat ook subtiel heel mooi kan zijn. Vooral als het je niet zoveel kost én je een kettinkje helemaal kunt maken zoals je die zelf in gedachten hebt. In deze blogpost lees je hoe.

Tip! Sheer nagellak om ombre nail-art te maken.
Photobucket
In principe willen wij, als nagellakliefhebbers, juist altijd hele dékkende nagellak. American Apparel heeft echter bedacht dat het sheer moet. Met sheer nagellak kun je namelijk beter kleuren over elkaar aanbrengen en een ombre effect krijgen. Deze nagellak is dus speciaal op de markt gebracht om het maken van ombre nails lekker makkelijk te maken. Je kunt ze bestellen via de webshop, maar wanneer je de prijs te hoog vindt (met of zonder verzendkosten): ik verwacht dat een budget keten dit trucje wel over zal nemen.

Tip! Geurkaarsen met boekengeur
Photobucket
De geur van papier: ik houd ervan! Wanneer ik een tijdschrift uitpak uit haar folie, of een boek opensla. Een gat in de markt lijkt me dit dan ook: geurkaarsen met de geur van boeken. Helaas niet te goedkoop (€37,- excl. verzendkosten), maar opnieuw geldt: hoe meer we dit idee verspreiden met zijn allen, hoe eerder een budget fabrikant het idee over zal nemen lijkt mij.

Tip! De Mode Biënnale gaat verder als MoBa
Photobucket
Waarschijnlijk kan die hele Biënnale een hoop van jullie gestolen worden, maar als modeblog dien ik jullie hier en daar toch ook beetje op te voeden en bij te dragen aan jullie algemene mode-ontwikkeling, right? Dus bij deze: aangezien de laatste editie van de Mode Biënnale een vrij grote flop werd, waarna het hele bestuur opstapte, was niet helemaal helder of er nog een vervolg zou komen op dit Arnhemse mode-evenement. Met een nieuwe naam lijkt de Mode Biënnale nu echter toch een nieuwe start te maken.

Tip! 100 (!) dingen om te doen in plaats van achter je computer zitten
Photobucket
Een beetje voor mezelf, deze tip, maar net zo goed ook voor jullie. Want hoe leuk ik het ook vind dat jullie mijn blog zitten, van te veel achter de computer zitten krijg je een klein, tureluurs, digitaal wereldje (ik kan het weten!). Daarom maar liefst 100 dingen op een rij om ánders te doen dan staren. Sommige zijn een beetje lachwekkend, maar het initatief is in ieder geval goed.

Vind je het leuk om meer nieuwtjes, inspiratie en tips te krijgen? Volg me dan ook via Twitter en Facebook!

Welke tip vond je dit keer het leukste?


Alle credits gaan naar de bronnen.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties