logo
5 June 2012

Battle of the outfits – Vogeljurkje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Op dit jurkje krijg ik gelukkig vaak een hoop positieve reacties. Wat ik er met name mooi aan vind is de vrouwelijke vorm. De V-hals met ruches, het smalste punt in de taille, en uitlopend naar de knie toe. Daarnaast vind ik rood me ook altijd goed staan, al zeg ik het zelf, en past het jurkje me precies.

Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik een beetje uitgekeken ben op het vogelprintje. Die is toch a few years ago en ken ik nu wel. Ik draag hem dan ook niet zoveel, maar wil hem ook zeker niet weg doen. Hij lijkt me namelijk ook helemaal op zijn plek op een mooie zomerdag op het strand, bijvoorbeeld. Want wat me opvalt is dat deze outfits alledrie vrij winters zijn op een bepaalde manier. In ieder geval goed ingepakt. En dat terwijl het helemaal geen winters jurkje is.

Mijn favoriete outfit is dit keer zeker niet de eerste. Ik weet nog dat ik me die dag heel slecht voelde, dus daar zal het wellicht ook aan liggen, maar ik word vooral heel allergisch van dat blote randje boven mijn schoenen. Die had zomaar in mijn rijtje met no go’s kunnen staan in de A Touch Of Fashion van deze keer. De tweede outfit vind ik wel erg leuk, maar laat eigenlijk maar een sneek peak van het jurkje zien. De derde outfit vind ik ook mooi, maar ik stoor me alleen een beetje aan het blauw uit mijn laarsjes en het feit dat de outfit zo overduidelijk twee-kleurig is. Alles tegen elkaar afgewogen gaat mijn stem toch uit naar de tweede outfit: stoer en vrouwelijk.

Nu is het natuurlijk weer aan jou om te stemmen! Over een aantal dagen verschijnt de uitslag op Facebook. Hier kun je de vorige uitslag vinden.

Dus wat zeg je ervan: wint outfit 1, 2 of 3?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

New Look via eBay jurkje


Foto’s  door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties