logo
25 June 2012

De rollen omgedraaid – Saskia in Muy Pop

Gepost in mijn outfits
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Muy Pop? Dikke kans dat je er nog nooit van gehoord hebt. Het (Nederlandse) merk noemt zichzelf a young and upcoming fashion brand en vind ik persoonlijk helemaal bij Sas’ haar stijl passen. Zij is wat dat betreft meer stoer en urban dan ik, en heeft het t-shirt dan ook helemaal zo gecombineerd waar ik denk dat hij het beste thuishoort. Het merk heeft grafische, Aziatische, print en popinvloeden, en moet vooral veel positiviteit uitstralen. Omdat Muy Pop meer een lifestylemerk moet zijn dan een kledingmerk (goh, het lijkt wel een trend…) zijn er tegelijk met de release van de kledinglijn deze maand (het merk is vers van de pers dus) ook allerlei schoolartikelen. Die vindt je op de schoolcampus van de Bijenkorf en V&D, en ook de kledinglijn vindt je in deze winkels.

Zoals je ziet zijn haar sneakerwedges een grote hit, en is ze ze al helemaal af aan het dragen. Het zijn haar favoriete schoenen geworden (‘dit zijn de enige hakken die ik aan mag van papa’), en niet in de laatste tijd omdat ze zo praktisch en goed te combineren zijn, maar tegelijkertijd nog wél wat anders dan waar haar klasgenoten op de middelbareschool mee lopen. Met alle respect, maar die hebben bij wijze van spreken net de crackle nagellak ontdekt.

Hopelijk vinden jullie het leuk weer eens een outfit van mijn zusje te zien. Voor mijn gevoel geeft het wat afwisseling tegenover mijn outfits, omdat haar outfits een stuk stoerder en praktischer zijn. Daar zijn hier vást ook liefhebbers voor.

Laat ons weten wat je vindt van haar outfit!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Muy Pop t-shirt
Bandolera jeans
eBay sneakerwedges
H&M hoedje
gekregen sjaal
Bubba with glasses ring


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties