logo
30 June 2012

Fabfashion.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Op zoek naar een webshop die voor zowel mij als jullie een nieuwe ontdekking zou kunnen zijn, vond ik Fab Fashion. Een webshop die me qua concept best doet denken aan Mode Musthaves, maar meer van dat soort vind ik persoonlijk helemaal niet erg. De vergelijking is trouwens niet onterecht, want ik spotte bij FabFashion o.a. dezelfde oorbellen als Mode Musthaves ook heeft. De webshop noemt zichzelf trendy voor een beperkt budget, en daar heb ik niet zoveel tegenin te brengen. Al vind ik sommige prijzen alsnog buiten proportie. Zo vind ik 60 euro voor een nepleren jasje echt wel veel. Gelukkig vindt je er ook laarsjes voor 35 euro, wat ik een stuk budgetvriendelijker vind. Zoals wekelijks blijkt uit deze rubriek: écht aantrekkelijke prijzen zijn moeilijk te vinden bij webshops.

Een leuke toevoeging vind ik dat Fab Fashion ook kledingruilparty’s organiseert. Met hun collectie komen ze dan naar een leuke locatie naar keuze, waar je met vriendinnen gezellig kunt winkelen. Of hier verdere kosten aan verbonden zijn is mij onbekend; meer informatie kun je ontvangen door contact op te nemen.

Nu door mijn geselecteerde favorieten. Het jasje vind ik zo gaaf door de originele kleur. De oorbellen mogen natuurlijk niet ontbreken omdat ik dol ben op de kleur, en van het laarsje vind ik de kleur en de zool tof.

Photobucket
V.l.n.r.: €34,95 / €14,95 / €34,95 / €59,95 / €34,95 / €29,95

Niet mijn ding, maar voor de liefhebber: voor €69,95 heb je er ook mooie wedge sneakers (nepleer/suède).

Betalen kan bij deze webshop via bankoverschrijving of iDeal. Dat zijn naar mijn idee de twee populairste betaalmethodes in Nederland, dus dat is prettig. Verzendkosten bedragen €4,95, wat vrij normaal is bij kleine webshops. Al wacht ik nog met smart op het moment dat de term ‘verzendkosten’ niet meer zal bestaan. Wat ik niet zo mooi vind is dat je een retourzending al 48 uur na ontvangst van je bestelling moet melden bij de webshop. Dat is twee dagen en dat is een érg korte termijn.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze webshop? Volg Fab Fashion dan op Twitter en/of Facebook

Kende jij Fab Fashion al? Is deze webshop wat voor jou denk je?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties