logo
25 June 2012

Fashion crush – Regenboog

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Regenboog is nu eenmaal het toppunt van kleur, en kleur: daar ben ik dol op. Toch is mijn liefde voor regenboogprints, afbeeldingen en andere relaties aan dit natuurverschijnsel vooral iets van de laatste tijd. Er zijn ook periodes dat de regenboog me te kinderachtig is, te circus-achtig en niet chic genoeg. De regenboog maakt je outfit natuurlijk meteen heel speels, en dat vind ik vaak leuk maar is niet iets waar ik altijd zin in heb.

In dit geval bedoel ik met ‘regenboog’ trouwens een breed begrip. Het hoeven niet letterlijk boogjes te zijn van rood naar blauw, met alle kleuren die ertussenin zitten ertussenin. Eigenlijk volstaat alles wat je maar aan regenboog doet denken. Zoiets is natuurlijk persoonlijk, maar ik heb mijn best gedaan om voor genoeg variatie te zorgen, zodat je niet denkt aan de geëikte regenboogprints, maar de regenboog leert kennen in de breedste zin van het woord. Wat mij betreft is holografisch bijvoorbeeld ook verwant aan de regenboog.

Eén ding is zeker: regenboog ben je hier al eerder tegengekomen (ik linkte bijvoorbeeld naar deze DIY, deze broek en verwees gisteren nog op Facebook naar deze pagina), en ik verwacht dat dit ook niet de laatste keer zult zijn dat je er hier mee te maken krijgt.

Ik ben erg benieuwd of voor de meeste van jullie zo’n explosie aan kleur toch echt een brug te ver vinden, of dat je er op een subtiele manier wel voor durft te gaan, of dat je het liefst iedere dag van top tot teen in regenboogprint loopt (dat zullen er niet zoveel zijn, maar je weet maar nooit…). En hoe draag je regenboog dan? In je make-up? Op je shirtje? Door middel van je sokken?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Bronnen van foto’s, van boven naar beneden: blog.brandsexclusive /claudiaowen / ecplaza / fashionfreax / flickr / forum.girlscene / hm.com / lifewithbrandon /rockpopfashion /runwayhippie /stylebubble /wellappointedcatwalk

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties