logo
4 June 2012

Fashion crush – Natasha Morgan brillen

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Met wat extravagantie mag je bij mij wel aan komen zetten. Ik werd dan ook laaiend enthousiast toen ik de brillen van ontwerpster Natasha Morgan zag. Ze winnen niet de eerste prijs voor draagbaarheid, maar ik kan zeker zeggen dat ik er een crush op heb, en hoop dan ook dat ze een inspiratie zal vormen voor de bekende ketens.

Natasha Morgan was voor mij nog een nieuwe naam, en de kans is dus ook groot dat dat voor jou ook het geval is. Ik zou graag meer over haar vertellen, maar aangezien de ontwerpster haar identiteit vrij mysterieus houdt is dat nog niet zo eenvoudig. Wat we weten is dat ze in New York woont en een erg futuristische en openminded blik op de wereld heeft. Dat zal niet helemaal voor je uit de lucht komen vallen, wanneer je haar ontwerpen bekijkt. Die ontwerpen komen helemaal in overeenstemming met haar eigen uiterlijk; waarschijnlijk staan de brillen niemand beter dan haarzelf. Benieuwd geworden? Wil je een fototje van haar zien en haar motto weten? Klik dan hier.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Misschien ligt het voor de hand, maar de brillen deden mij meteen erg denken aan de queen of extravagantie: Lady Gaga natuurlijk! Voor zover ik weet is Lady Gaga er nog niet mee gespot, maar volgens mij kan dat nooit lang duren. Ik ben blijkbaar niet de enige, want zoals accessoriesmagazine.com zegt over Morgan’s ontwerpen: ‘…over the top eyewear and sunglasses could be the envy of Lady Gaga’s little monsters’.

De prijzen van deze design brillen zijn niet anders dan je van een design bril kunt verwachten: je betaalt al gauw zo’n $500 voor een bril. De modellen zijn verdeeld in ‘metaal’, ‘leer’ en ‘beschermend’. Afhankelijk van of er metaal of leer is gebruikt voor het ‘montuur’, of dat de bril heeft ‘dicht’ zit. De goedkoopste modellen kosten $295. En – omdat dat grapje nog niet duur genoeg is- komen daar ook nog doodleuk verzendkosten bovenop. Wat mij betreft blijven de brillen daardoor leuker vanaf mijn beeldscherm.

Volg Natasha Morgan via Twitter, Facebook en Pinterest

Kende jij Natasha Morgan al? Wat vind je van haar ontwerpen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties