logo
3 June 2012

Outfit – Golden glow

Gepost in mijn outfits

Het was simpelweg het eerste woord wat me te binnen schoot bij het zien van deze foto’s: golden glow. Ik ben he-le-maal verliefd op het blousje, die in het zonlicht dus echt een  ‘golden glow‘ heeft. Ook word ik er helemaal blij van als ik iets vind in mijn kledingkast met (zo ongeveer) exact dezelfde kleur: in dit geval de wedges. De legging maakt het plaatje naar mijn idee helemaal af. Kortom: I’m happy!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het weer vandaag niet meezit, en dat ik -helaas-  die blote armen en benen meteen maar weer terug in de kast moest stoppen. Gelukkig kunnen peeptoes toch net, zodat ik mijn net-nieuw-gelakte-teennagels tenminste wel kan showen. Wat vind jij van mijn zomeroutfit exclusief blote ledematen?

Ik denk dat er vandaag niets anders op zit dan zelf het zonnetje in huis te zijn. Happy Sunday!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
The Sting legging
Zara laarzen
Triwa horloge
H&M oorbellen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties