logo
12 June 2012

Outfit – Net als in de film

Gepost in mijn outfits

De titel van deze outfit is natuurlijk met een knipoog, want wat ik bedoel is dat je -zoals beloofd!- vandaag de outfit ziet zoals je hem me gisteren in het filmpje zag samenstellen. Ik vond het erg leuk om van jullie reacties te horen met daarin hoe jij je outfit samenstelt en suggesties voor andere filmpjes. Aanvullingen daarop zijn natuurlijk nog steeds welkom!

Eerlijk gezegd valt de outfit me een beetje tegen nu ik hem ‘aan’ heb. Ik vind hem een beetje flets, en daarnaast ook een beetje ‘standaard’. Ik mis iets speciaals of origineels, snap je wat ik bedoel? Ik vind dat deze outfit niet echt mijn creativiteit tot uiting brengt, als ik zo arrogant mag zijn.

Matcht mijn haar trouwens niet perfect met het koperen detail op de foto’s? Daar is over nagedacht!

Wat vind jij van deze outfit? Ben je het met me eens of niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vero Moda glanzende top
H&M Young denim gilet
H&M Divided luipaardjeans
Desireclothing.co.uk schoenen
Pieces cirkelsjaal
H&M Divided oorbellen


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties