logo
14 June 2012

Outfit – R.I.P. panty

Gepost in mijn outfits

Het is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn: dat ik afscheid moet nemen van één van mijn panty’s. Want nee, die ladders zitten daar niet om cool te zijn; dat is niet zo mijn ding. Mijn vriendje kon het niet bevatten dat ik met het kapotte ding op de foto ging, maar hé: dit soort situaties horen ook bij het leven, toch? Dus mogen ze ook gezien en benoemd worden.

Dit is zo’n outfit die ik in drie tellen uit mijn kast heb gegrepen, en waarvan het nooit de bedoeling is geweest deze op de foto te zetten. Maar wanneer de outfit me alles meevalt: waarom ook niet? Ik vind het leuk hoe zwart aan de bovenkant, het midden en de onderkant van de outfit terugkant en om de luipaardprint met de pauwenprint te combineren.

Ik hoop dat jullie de voetbalkater aan de mannen overlaten en een mooie dag hebben vandaag! Hier in Arnhem schijnt eindelijk weer eens de zon.

Overleven jouw panty’s het ook niet altijd? En wat vind je van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse via eBay
H&M jasje
Pieces panty
H&M Trend schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties