logo
3 June 2012

Pullandbear.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Ik zei het al toen het over New Look ging: ik ben ook niet alwetend, en kán wel eens een winkel over het hoofd zien. Daar is in het geval van Pull and Bear zeker sprake van, want met 2.3 miljoen Facebook likes (om maar even wat te noemen) kun je deze webshop toch niet bepaald onbekend noemen. Ja, ik had er wel van gehoord, maar op hun website was ik nog nooit geweest en één van hun winkels heb ik nog nooit betreden. Dat wordt hoog tijd dus!

Alle credits voor deze post gaan naar lezeres Vera die Pull and Bear in deze post aan mij tipte. Ik werd blij verrast, vroeg me af waarom ik in godsnaam niet bekender was met deze (web)shop en zette deze keer mijn favorieten van Pull and Bear op een rijtje – om het toch een beetje goed te maken.

Want aan Pull and Bear zelf zal het niet liggen. Het “merk” heeft alles in zich wat ik bijvoorbeeld ook zo heerlijk vind aan H&M: lekker betaalbaar, met de tijd mee en voor ieder wat wils. Dan heb je mijn modehartje wel gewonnen. Ze hebben er alles – van kleding, tot accessoires, tot schoenen, tot tassen-; kijk maar mee.

Photobucket
V.l.n.r.: €29,99 / €39,99 / €39,99 / €29,99 / €25,99 / €19,99

Hoewel favorieten kiezen niet heel makkelijk was, moet ik eerlijk zeggen dat Pull and Bear niet zo uitgesproken is als mijn stijl af en toe en dat ik met name de felle kleuren mis. Pull and Bear is een soort casual variant van Zara – althans, daar doet het mij aan denken-, en dan wel de TRF collectie. Want Pull and Bear is naar mijn idee vooral geschikt voor het ‘jonge publiek’. Dan heb ik het over een leeftijd van ongeveer 15 tot 25 jaar.

Mijn ultieme favorieten zijn zeker de jeans met gele omslag (die omslag wordt nog een big trend: ik voorspel het je) en het zwart/witte jasje. Een jasje met contrasterende mouwen heb ik nog niet, en vind ik wel erg tof.

Meer ervaring heb ik niet met Pull and Bear – over kwaliteit, service e.d. kan ik je dan ook weinig vertellen- maar ik hoop jullie wel!

Pull and Bear heeft in Nederland winkels in Tilburg en Rotterdam, en daarnaast is er dus de webshop. Betalen kan er met je creditcard of Paypal. Standaard verzending kost €3,95, en verzenden naar een winkel is gratis.

Ken jij Pull and Bear al? Zo ja: wat voor ervaringen heb je ermee? En wat vind je van mijn favorieten?

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties