logo
27 July 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Mijn beste remedie tegen vervelen: de Blogpost tips. Jullie kennen het principe als het goed is: klik op de link boven de foto en lees de post waarvan ik hem je aanraad!

Laat je me weten welke post dit keer je favoriet was? En welke je misschien al gezien/gelezen had? Fijn weekend alvast!

Tip! Chips, maar dan gezond
Photobucket
Door mijn dieet heb ik o.a. geleerd dat er ook een hoop relatief ‘gezonde’ snacks zijn. Zo eet ik nu bijvoorbeeld vrijwel alleen nog maar chips van maïs in plaats van aardappel. Je kunt ze echter ook van groente maken! Van deze gefrituurde boerenkool krijg ik persoonlijk best honger.

Tip! Films voor elke soort liefhebber
Photobucket
Als ik iemand ken die van films houdt, er een hoop heeft gezien, en er dus ook genoeg verstand van heeft, dan is het Vera wel. Niet gek dus, dat zij voor de regenachtige dagen van je vakantie haar aanraders in elke categorie heeft gezet. Ik ben benieuwd: kijk jij regelmatig een filmpje als je thuis bent? Doe je dat alleen als het slecht weer is, alleen of met vrienden?

Tip! Je haar doen als je een helm (o.i.d.) op moet
Photobucket
Ik heb nooit op een scooter gereden en er zijn er vast een hoop van jullie die dat ook niet hebben gedaan/gaan doen, maar toch leek deze post me erg handig in de tijd dat bijvoorbeeld de pet weer in opkomst is of je om een andere reden je haar moet bedekken. Dan is het toch fijn als je daarna weer een mooie bos tevoorschijn kunt toveren en en niet coupe ‘plat’ de dag verder door moet komen.

Tip! Liedjes om de zonnige én regenachtige zomer mee door te komen
Photobucket
Sinds lange (meer dan een jaar) heb ik de afgelopen week weer eens muziek gedownload en ik werd er meteen vrolijk van. Muziek kan veel doen voor een mens! Wel is er – hetzelfde geldt overigens voor kleding- zóveel muziek dat je, als je er even ‘uit’ bent geweest, misschien wel geen idee meer hebt waar je van houdt en waar je je muzieksmaak moet zoeken. Deze nummers zijn voor een brede muzieksmaak en in ieder geval lekker zomers.

Tip! Zelf deze bont gekleurde ketting maken
Photobucket
Ik viel meteen voor deze ketting toen ik het plaatje zag, en werd nog enthousiaster toen ik zag dat je hem gewoon zelf kunt maken. Het kost even werk – er een paar maken, zoals op de foto, lijkt mij immers het leukste- maar dan heb je er wel een heel leuk accessoire bij. In deze post lees je wat je moet doen om je doel te bereiken.

Tip! Het antwoord op menig mode mysterie
Photobucket
Geregeld heb ik er ook nog last van: dat ik niet weet hoe ik een naam van een designer of merk uitspreek, aangezien ze niet altijd even simpel zijn. In deze post krijg je antwoord op dit soort vragen, maar bijvoorbeeld ook het antwoord op de vraag waarom een smoking nou ooit een smoking genoemd is. Leuk!

Tip! Ken jij naast beauty-, food-, fashion- en lifestyle blogs ook work-out blogs
Photobucket
Ook al is het principe eigenlijk best voor de hand liggend, ík was hem nog nooit tegen gekomen: een blog die alleen maar is gericht op sporten en oefeningen. In bovenstaande post vertelt een lezeres van dit blog wat Blogilates voor haar heeft betekend: ze is er veel door afgevallen en heeft sporten echt leuk leren vinden. Een lekker Amerikaans, over-the-top verhaal, maar ik geloof wel dat het oprecht is en dat een blog volgen voor je dagelijkse oefeningen kan voelen als een online personal trainer. 

Wil je meer tips, leuke nieuwtjes en aanraders van me? Volg me dan op Twitter en Facebook.


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties