logo
13 July 2012

Blogpost tips (XL)

Gepost in overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Omdat het bijna weekend is, omdat het regent, omdat het vrijdag de dertiende is: er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ik jullie deze keer ga vermaken met XL-versie van de Blogpost tips. Nieuwe tips over verzorging, eten, haar, winkelen en Fashionweek, die as we speak in volle gang is. Ik wens jullie een fijn weekend, een huisvesting zonder regen en een gelukkig vrijdag de 13e voor wat er nog van over is!

Tip! Iets anders als ontbijt.
Photobucket
Een boterham met hagelslag kennen we allemaal, maar we weten ook dat afwisseling het beste is voor ons. Daarom hier een paar ontbijtjes op een rij die je óók eens kunt proberen. Ik had aan al deze varianten nooit gedacht! Alleen de scones zou ik persoonlijk overslaan, want dat lijken me meer snoepjes dan ontbijt.

Tip! Strijken met je stijltang
Photobucket
Tja, waarom ook niet? Ik zou persoonlijk bang zijn dat een stijltang mijn kleren beschadigd – hij is er tenslotte niet voor gemaakt-, maar als je écht een strijkijzer bij de hand hebt en écht iets gekreukts aan wil/moet, dan is een stijltang wellicht een goede noodoplossing. Ik ben benieuwd: heeft iemand van jullie dit toevallig al eens geprobeerd?

Tip! Frontrow tijdens AFW.
Photobucket
Fashionweek is in volle gang en dat betekent dat het Internet vol staat met beelden van de shows én van de mensen die er zijn. Vaak (dat vind ik tenminste) is dat laatste minstens zo leuk om te bekijken. Hier wat kiekjes van de openingsavond, waar Victoria Koblenko (who else?) de show stal met haar altijd even extravagante looks.

Tip! Sale shopping.
Photobucket
Bij elk sale seizoen verschijnen dit soort lijstjes, maar ik heb er weer één toegevoegd omdat ze toch verdomde handig zijn. Om zo efficiënt mogelijk te winkelen, om geen ‘miskopen’ te doen, en om niet nét naast het net te vissen. Tien tips waardoor jij de beste wordt, maar vooral ook het meeste lol krijgt in sale shopping.

Tip! Najaarscollecties 2012 van bekende ketens
Photobucket
Persoonlijk moet ik er nog niet aan denken, maar het is zover: sinds gisteren heeft H&M haar shop gevuld met ‘najaarsgoed’. En zij is natuurlijk niet de enige. Ook andere bekende ketens zijn al bezig met hun laatste restanten zomer 2012 zo snel mogelijk uit het assortiment te manouvreren en zich klaar te maken voor een nieuw seizoen. Ik ben toch stiekem zo bang dat de regen in de regen overgaat…

Tip! Onverwachte calorieën.
Photobucket
Ik hoop dat de meeste van jullie wel weten dat een broodje gezond met mayonaise geen broodje gezond meer is, en dat sla met dressing ook half niet meer zo ‘dieet’-proof is, maar voor de zekerheid: hier staan er nog een aantal op een rij. Omdat ik denk dat het belangrijk is dat je weet wat je eet. Dat hoeft echt niet altijd gezond te zijn, maar wel is het goed om je te realiseren wanneer je (on)gezond eet. Toch?

Tip! De Terapy zitzak.
Photobucket
De nieuwe Fatboy is een feit! Als klein meisje wilde ik jarenlang een Fatboy, het is er nooit van gekomen, maar inmiddels zou ik eerder voor deze Terapy zitzak gaan. Deze is namelijk goed voor je rug, wat voor mij niet geheel onbelangrijk is, aangezien ik dagenlang achter de computer zit. Alle details over Terapy en waarom hun zitzakken beter zijn dan een Fatboy vindt je via bovenstaande link.

Tip! ‘Swirl’ in je haar
Photobucket
Ik heb wéér een haar tutorial voor jullie. En nee, geen ‘Swirl’ ijsje: een soort messy vlecht, waaraan je nog eens losse plukjes toevoegt (sorry, een betere omschrijving heb ik niet). Classy en netjes, maar niet te tuttig, dat is deze coupe. En het fijne van The Beauty Department vind ik bovendien dat hun foto’s altijd zo mooi en duidelijk zijn. Ik ga zeker eens een gokje wagen met dit kapsel!

Tip! Zelf (caramel) ijskoffie maken.
Photobucket
Ijskoffie is echt mijn favoriete zomersnack. Oké, op ijs na. Ook al ben ik niet meer streng als het op mijn dieet aankomt, een ijskoffie drinken gaat me nog wel even te ver. Er zit namelijk letterlijk álles in wat niet goed voor me zou zijn op dit moment: koffie, zuivel en suiker. Gezond is deze ijskoffie dan ook zeker niet, maar aangezien je alle ‘onverwachte calorieën’ (zie bovenstaande post) vanaf nu links laat liggen, kan zo’n heerlijk drankje bést.

Tip! Hoe krijg je een strakkere huid?
Photobucket
Ik mag dan misschien wel een goed figuur hebben, echt niet alles is even strak helaas. Mensen vergissen zich erin dat een strakke huid niet per se te maken heeft met hoe slank je bent. Ik geloof er heilig in dat sporten nog altijd de beste oplossing is voor een mooi lichaam op verschillende manieren. Toch zijn er meer dingen die je kunt proberen, zoals het smeren met bepaalde crèmes.

Door de week heen meer leestips van mij krijgen? Volg me dan via Twitter en Facebook.

Welke tip vond je dit keer het allerleukst om te lezen? Zaten er tips bij die je al kende/gelezen had? Zo ja: welke dan?


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties