logo
2 July 2012

Instagram – Nóg een manier me te volgen

Gepost in overig

Ik weet dat -gelukkig- meerdere mensen er last van hebben: het uitstellen van je aanmelden bij social media. Hoewel ik vind dat het een beetje bij het bloggen hoort, staat het nóg meer bijhouden me een beetje tegen. In dit stukje schreef ik er al eens iets over.

Zoals dat gaat bij social media ben ik natuurlijk uiteindelijk wél overstag gegaan. Nadat ik honderd keer getwijfeld had (ja, nee, ja, nee, laat maar…), dacht ik gisteren -stiekem nadat ik deze post van Serena las- laat ik het nou maar gewoon doen, want op een dag doe/moet ik het tóch wel. Van de storing van afgelopen zaterdag kan ik in ieder geval geen last meer hebben. Het is jullie wel duidelijk, neem ik aan: I’m on Instagraaaaam!

Photobucket

Na mijn eerste lullige foto’tje te hebben gepost (hier), bleek ik vanochtend al meer dan 60 volgers te hebben (good for you, good for me!) dus ik denk dat deze app niet heel erg veel uitleg nodig heeft. Ik ben simpelweg weer eens laat met het ontdekken ervan. Want dat is het nog wel even: ontdekken. Op mijn to do lijstje voor vandaag staat dan ook: Hoe Werkt Instagram? Op dit moment ben ik nog niet veel verder dan dat ik weet dat ik een foto kan maken, hier een filtertje overheen kan doen, en deze vervolgens op Facebook of Twitter kan uploaden, maar dat is voor mij bij lange na geen informatie genoeg. Wat nou als ik een foto op mijn Facebook página wil uploaden, bijvoorbeeld (ik geloof dat ik net lees dat dat alleen kan met een iPhone, damn it!).

Voor wie níet weet wat Instagram is: simpelweg een app om foto’s te delen vanaf je mobiele telefoon. Een soort Twitter (je kunt ook hashtags e.d. gebruiken), maar dan alleen maar met foto’s. Omdat een beeld meer kan zeggen dan 140 leestekens (zoals Serena zo mooi zei).

Kortom: het is nog even onwennig, maar dat waren Twitter en Facebook ook. De omslag komt altijd sneller dan ik denk! Dus whattaya waiting for? FOLLOW @FASHIONISAPARTY!

Heb jij Instagram? Waarvoor vind je het specifiek handig? En wat vind je de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld TwitPics? En (misschien wel de belangrijkste vraag, hihi) ga je me volgen?

Geen Instagram? Je kunt me natuurlijk ook ‘gewoon’ volgen via Twitter, Facebook, Bloglovin en/of Google +.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties