logo
16 July 2012

Outfit – Bas Kosters’ LOVE, FUCK, YEAH

Gepost in mijn outfits

Het was een vrij hectische week, en ik geloof dat het in mijn ogen is te lezen. Hoewel ik maar één Fashionweek show bezocht, ben ik blij dat ik aan een nieuwe, frisse week kan beginnen. Niet dat een beetje hectiek niet leuk is hoor, vooral niet als het om mode gaat, maar wat meer slaap is inmiddels wel gewenst.

Net als mijn vorige Fashionweek outfit bezocht ik Fashionweek in zwart/wit. Klinkt vrij saai, maar dat hoeft het niet te zijn. Met deze combinatie zijn er namelijk eindeloos veel mogelijkheden, en persoonlijk vind ik hem heel ‘krachtig’. Ik kreeg al veel complimenten over mijn jurkje, waarvoor vielen dank, en ben er zelf ook echt blij mee. Stiekem zou ik willen dat ik Victoria Koblenko was, en helemaal over the top zou gaan, maar aangezien ik het grootste gedeelte van de tijd in de outfit in de trein, bus of aan de wandel ben is dat gewoon niet ideaal. Bovendien moest ik daarna nog naar een Brabantse verjaardag, waar ze amper van Fashionweek gehoord hebben, en waar ik liever niet al mijn aandacht naar me toe wilde trekken. Een prima compromis is deze outfit dan, toch?

Mijn outfit heeft niets weg van de stijl van Bas Kosters, maar helaas is mijn kledingkast dan ook niet verrijkt met een piemellegging of iets anders wat maar een beetje op een ‘Kostertje’ zou lijken (alsof dat mogelijk is…), dus dan maar mijn ‘eigen ding’ proberen.

Wat vind jij van de outfit?

P.S. Zoals ik gisteren al op Twitter en Facebook meldde: voor één jong uit dit nestje ben ik nog op zoek naar een baasje. Ik zou het erg leuk vinden hem of haar via mijn blog te vinden. Heb je interesse of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Neem contact met me op! Ook bij vragen kun je me mailen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Asos via eBay jurkje
H&M Trend ketting
H&M Trend schoenen
eBay kraagje
H&M Man armband
H&M haarcuff


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties