logo
20 July 2012

Outfit – Brave première

Gepost in mijn outfits

Je hebt eergisteren al kunnen lezen dat ik afgelopen weekend bij de première van de film Brave was, en in deze post ga ik je laten zien wat ik daar naartoe droeg. Ik koos voor een combinatie van zwart, luipaard en glamour. Niet te opgedirkt (het is immers Disney, het is bovendien overdag, en ik was dan ook verreweg niet de enige die níet in een galajurk kwam), maar toch een toefje glamorous.

Je kunt vast begrijpen dat ik me wel een beetje queen of the world voelde, daar op het podium in Tuschinski. Waarschijnlijk sta ik er nooit meer, dus dat was wel even een bijzondere ervaring – de zaal van de andere kant bekijken. Ook al was het dan ‘slechts’ voor mijn eigen outfit foto’s. Hopelijk zijn jullie ook blij met ‘weer eens wat anders’, door foto’s die binnen in plaats van buiten zijn gemaakt. De laatste keer dat ik dat deed kan ik me niet meer herinneren.

Het glitter van deze loafers vond ik mooi matchen met de metallic coating van dit vest en de glanzende ketting. De panty matchte ik natuurlijk bij de schoentjes, en dit jurkje droeg ik vooral weer eens omdat ik hem echt een éeuwigheid niet meer gedragen heb. Eerder was het mijn ‘uitgaansjurkje’ (niet dat ik altijd hetzelfde droeg, maar dit was één van de opties), maar sinds mijn uitgaansniveau het afgelopen jaar naar 0 is gedaald, moet ik hem maar eens een nieuwe functie geven. Vind je ook niet?

Wat vind jij van de outfit? Première-waardig genoeg?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat jurkje
onbekende panty
DKNY vest
tweedehands ketting
H&M loafers
H&M Man hoedje


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties