logo
1 July 2012

Outfit – Koraal en peach

Gepost in mijn outfits

Nog zo’n ontdekte mooie kleurencombinatie: koraal en peach. Dit keer geen combinatie met het herfstige bruin dus, maar lekker zomerse kleuren. Ik ben echt verlíefd op de tint van de sjaal, die wat mij betreft tussen dat koraal en peach in zit. Top hoe de tint van de sjaal weer in het stukje rokje terugkomt, die ik door het t-shirt erover te dragen een soort tutu/peplum shape heb gegeven. Om eerlijk te zijn: ik vind het wel creatief van mezelf. Op deze manier kun je kledingstukken op honderd verschillende manieren dragen en zowel een statement piece als een subtiel accentje laten zijn.

Over kort gesproken… deze roklengte verdient ook niet echt de kuisheidsprijs, maar naar mijn idee compenseert het feit dat ik er een wijd model trui boven draag, en bovendien een sjaal om mijn nek, een hoop. Daarnaast vind ik een maillot al een stuk minder ordinair staan dan een panty (in dit geval zeg ik dus: gelúkkig is het weer zo dat ik een maillot kan dragen), en staat de haardonut (ja, ik heb ‘m geprobeerd!) lekker net en secretaresse-achtig. Ik klink net alsof ik mezelf wil verantwoorden, don’t I?

Terug naar de haardonut: ik vind het effect echt ontzettend leuk! Ik zag een beetje op tegen het gepriegel (het is een gepriegel!), maar als ie eenmaal zit dan zit ie (met behulp van genoeg schuifspeldjes en haarlak) ook de gehele dag en heb ik een super leuke en grote knot.

Zou jij koraal en peach dragen, en wanneer draag jij wel of niet een kort rokje/broekje? En tot slot: is de haardonut iets voor jou (indien je lang haar hebt)?

P.S. Even de algemene ontwikkeling bijspijkeren: pluspunten voor wie weet tussen welke gewassen ik in sta (ik wist het niet!).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vero Moda bloementop
tweedehands trui (van oma geweest/gecustomized)
Primark rokje
onbekende maillot
Converse All Stars
Lauzz oorknopjes
H&M sjaal


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties