logo
27 July 2012

Outfit – Kuikentjes

Gepost in mijn outfits

Neongeel combineren met ‘gewoon’ geel: ik vond het een tricky one, maar wilde toch graag proberen in hoeverre het me zou lukken. Zo combineerde ik dit gele blousje met de gele ketting (allebei een andere tint) en de gele teennagels met mijn neon riempje en neon sandaaltjes. Het geheel vind ik best goed gelukt: lekker kleurrijk, vrolijk, maar ook comfortabel ogend.

Het was een eeuwigheid geleden dat ik mijn ketting met kuikentjes droeg en dat vond ik zonde, want het is nog wel één van mijn favorieten. Zoals ik hier ook al vertelde vind ik het heel leuk om dieren in mijn outfit, en dan met name mijn accessoires, te verwerken. Daarbijkomend is geel natuurlijk mijn lievelingskleur, dus kan niet missen!

Het is veel wat je in deze outfit: studs, geel, zwart, fuchsia, neon, noem maar op. Ik ben heel erg benieuwd of jullie vinden dat dit nog door de beugel kan.

En ohja: voor als het open riempje je iets te gek was… het idee achter dit neon riempje past je misschien beter. Wat ik precies bedoel lees je in mijn volgende LINDA.MEIDEN blog.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic blouse
H&M kimono
Primark broek
H&M sandalen
Asos ketting
C&A riempjeFoto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties