logo
21 July 2012

Vanilia SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Waar ik hier meestal webshops gebruik met lage prijsjes, in plaats van kwaliteit, is dat dit keer niet zo. Het zal je niet ontgaan zijn dat de sale op dit moment in volle gang is. Daarom heb ik ervoor gekozen dit weekend favorieten bij elkaar te zetten die ik anders véél te duur vindt om voor de rubriek te gebruiken, maar die nu wat toegankelijker zijn.

Ik koos voor Vanilia. Een label waarvan ik dacht dat ze maar een paar winkels in heel Nederland hebben, maar dat valt reuze mee. Ze zitten op een hoop plaatsen, en daarmee is de kans ook groot dat je ze kent. Daarnaast hebben ze hun webshop, waar ik mijn favorieten vandaan haalde.

Bij Vanilia betaal je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor -zoals het zij het noemen- een ‘bewuste en ethische manier van werken’. Iets waar ik – eerlijk is eerlijk – als koopjesjager niet echt bij stil sta, maar wat natuurlijk niet onbelangrijk is.

Al zal Vanilia voor mij persoonlijk nooit een favoriete winkel worden -daarvoor vind ik hem te duur, te degelijk en te klassiek-, ik vond het toch de moeite waard om eens een ander soort bedrijf in de spotlight te zetten. Wellicht zijn er van jullie bij die Vanilia wel aanspreekt.

Photobucket
V.l.n.r.: €189,00 / €79,00 / €79,00 / €59,00 / €25,00 / €79,00 

Zoals je van me gewend bent zijn al mijn favorieten lekker kleurig. Op het witte jasje na misschien, maar wit leer vind ik gewoon erg stoer staan. Zoals je ziet zijn de prijzen nog meer dan je bij H&M voor niet-sale artikelen zou betalen, maar alsnog is het meeste redelijk betaalbaar. Afhankelijk van de keuzes die je maakt natuurlijk, dat is persoonlijk.

Mijn favoriet van deze zes is toch wel het leren rokje. Een felle of aparte kleur en dan van leer: daar maak je me heel gelukkig mee. Ik heb nog nooit in leer geïnvesteerd, en ik denk ook niet dat het er op korte termijn van gaat komen, maar wie weet…

Fijne bijkomstigheid is dat je op allerlei manieren kunt betalen bij Vanilia (overboeking, iDeal, Creditcard en Paypal) en dat verzending binnen Nederland gratis is.

Zeg eens eerlijk: geef jij wat meer uit aan kleding waarvan je weet dat deze op een bewuste en ethische manier gemaakt is?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties