logo
23 July 2012

Win! – 2 bioscoopkaartjes voor Disney’s Brave

Gepost in overig

Deze week hebben jullie kunnen lezen wat ik en een aantal BN’ers van de film Brave vonden. Sommigen van jullie waren érg snel en hebben hem inmiddels ook zelf al gezien, maar mocht dat niet zo zijn dan heb ik goed nieuws voor je.

Photobucket

De ene winactie is gisteravond geëindigd en de volgende gaat vandaag van start. Ik ben namelijk erg benieuwd wat júllie van deze Disneyfilm vinden én daarnaast gun ik jullie natuurlijk ook allemaal een gezellig avondje weg met wie dan ook. Vandaar dat ik 3 x 2 kaartjes weg geef voor Brave, zodat je hem helemaal voor niets kunt gaan bekijken en er wellicht van kunt gaan genieten.

Brave gaat over de roodjarige (nogmaals: dat moet erbij worden vermeld, want het is zó mooi ernaar te kijken) Merida, die door middel van de levenslessen die zij leert jou ook weer even bewust maakt van de belangrijke dingen in het leven. Zo zou ik de film in één zin beschrijven. Een betere indruk, ook van de Nederlandse cast? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Houd jij van Disney, rood haar en/of levenslessen? Dan heb je vast belangstelling de film te gaan zien.

Win!

 Jij kunt misschien wel met jouw favoriete vriend, gezins-/familielid, buurvrouw of wie dan ook naar de bioscoop. Wat moet je daarvoor doen?

– Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland. Meedoen kan t/m 27 juli 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Je wint twee bioscoopkaartjes voor Disney’s Brave. 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties