logo
20 August 2012

Battle of the outfits – Skull t-shirt

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

In deze editie zie je een item dat best bijzonder is voor mij. Om te beginnen is het één van de weinige items die ik heb van Coolcat. Ten tweede is het één van de oudste items uit mijn kledingkast. Ten derde: ik houd helemaal niet van skulls. Ik vroeg me oprecht af wie ooit heeft uitgevonden dat dit een fashionable print is, want uiteindelijk is het toch gewoon een doodshoofd en wie wil er met een doodshoofd rondlopen?

Nou ik dus, moet ik bij deze slap toegeven. Ik ben vóór onafhankelijk denken, maar toch doe ik dingen makkelijker wanneer het geaccepteerd is door de maatschappij. Hoe ouder ik word, hoe meer ik merk dat ik daar niet aan ontkom. Aan de ene kant is het goed dat ik me beter leer aanpassen, maar aan de andere kant lever ik daarbij meteen een beetje eigenheid in. Gelukkig is er genoeg eigenheid over, maar toch vind ik dat ik op dit vlak wel iets principiëler had mogen blijven.

De eerste outfit van de drie is al vrij oud, de laatste twee zijn vrij recent en zul je waarschijnlijk wel herkennen. De tweede vind ik qua stijl echt zo anders dan alle andere outfits die ik ooit geplaatst heb. Dat feit vind ik leuk, maar daarvan losstaand is de outfit geen favoriet van me. De eerste outfit vind ik te veel zwart, en dat ‘ding’ op mijn hoofd vind ik ook niet zo geslaagd. Dat maakt dat ik voor de derde outfit ga, ook al vind ik ook die niet één van mijn sterkste outfit ooit. Die schoenen maken echter nog altijd alles goed voor me.

Wat is jouw beredenering? Kortom: voor welke outfit kies jij?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Coolcat t-shirt


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties