logo
7 August 2012

Missetam.nl – De webshop voor élke vrouw!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

Zoals je weet neem ik het graag op voor merken en winkels die een beetje in het ‘verdom’ hoekje worden gestopt in Nederland. Vooral het goedkope of truttige segment wordt altijd een beetje belachelijk gemaakt, en dat vind ik zonde. In elke winkel kun je leuke dingen vinden, is waar ik in geloof. Júist dingen die een ander dan misschien overslaat, waar je wellicht minder voor betaalt dan bij de hippe buurvrouw-winkel, en ook items waar je anders wellicht helemaal niet op was gekomen.

Photobucket

Miss Etam is zo’n winkel waar je misschien niet als eerste op afstapt wanneer je gaat winkelen, maar die je óók niet hoeft over te slaan. Je hoeft niet lang te zoeken op Missetam.nl om leuke dingen te vinden. Zo vond ik in de opruimingshoek meteen die leuke bloemenbroek (€19,-) en Eiffeltorentop (€14,-). Voor niet te veel geld heb je een item waarvan wellicht níet meteen iedereen weet waar deze vandaan komt.

Het bijzondere aan Miss Etam is bovendien dat ze als één van de weinige winkels voor élke vrouw kleding hebben. Zo kun je als kleine dame met je stevige vriendin gaan winkelen, zonder dat je allebei naar een andere winkel hoeft te gaan. Naast grote maten damesmode en positiekleding, heeft Miss Etam namelijk ook speciale kleding voor de lange en korte vrouw.

Photobucket

Missetam.nl zorgt niet alleen voor kleding, maar ook voor inspiratie. Ze hebben hun eigen blog, maar je kunt hun kleding ook in outfits bekijken om ideeën op te doen wat betreft combinaties. Natuurlijk kun je (wat moet je anders in 2012 tenslotte?) Miss Etam daarnaast ook nog volgen op Twitter en Facebook.

Kom jij wel eens bij Miss Etam? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties