logo
3 August 2012

Outfit foto’s – Bloopers!

Gepost in overig

Net toen ik me bedacht dat ik wel weer eens wat blooper foto’s kon verzamelen, bleek dat ik er nog een aantal -van een tijdje geleden- verzameld hád. Het was dit keer dus ook voor mij lachen om deze foto’s te zien, die ik allang weer vergeten was. Ik voegde wat nieuwe foto’s aan dit rijtje toe, en klaar is kees!

Je weet het: deze post is er niet voor de inhoud, niet voor de kern, maar lekker en alleen voor het ‘niemand is perfect’-gevoel en om te laten zien dat ik echt niet in álle gevallen fotogeniek ben.

Ze zijn niet allemaal even erg of lachwekkend, nee. Dat is namelijk het commentaar dat ik altijd krijg: ‘Ik vind ze nog best meevallen’. Gewoon-niet-zo-charmant vind ik echter ook prima om te laten zien voor de afwisseling. Dan steken de funniest home photos er lekker bovenuit.

Laat je me weer weten welke foto je het leukste vond? En of dat je over een tijdje wilt nieuwe bloopers wilt?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties