logo
9 August 2012

Outfit – Number tee

Gepost in mijn outfits

Na deze post zie je nu eindelijk ook een number tee in outfitpost. Ik ben zelf fan van deze outfit, omdat hij casual is, niet te overdone, wel ‘Suz’ uitstraalt, en toch ook fashion. Vooral dat laatste is soms moeilijk om er tegelijkertijd niet te dressed up uit te zien. Dat iedereen je nakijkt als je door de supermarkt loopt, dat idee. Niet dat dat nou zo’n ramp is, maar als het niet hoeft heb ik het liever niet.

Zoals je ziet is mijn number tee een metallic versie, en zodoende combineerde ik hem met mijn metallic zomerschoenen. Een redelijk voor de hand liggende combinatie, maar de broek is dat daarentegen weer wat minder, dus die maakt het geheel wat minder voorspelbaar. Ik stylede de outfit af met een stoere armband en hair do. De ketting had ik misschien net zo goed weg kunnen laten, maar stoort me ook niet echt.

Mijn armen zijn nog nooit zo bruin geweest. Kun je nagaan; en het is nog wel zo’n slecht weer geweest. Het komt omdat ik voor het eerst van mijn leven wat meer buiten probeer te zitten. Iets wat ik als kind nooit wilde en wat me een ultralicht huidje (mét zonne-allergie, hetgeen waar ik nu wat vanaf probeer te komen) heeft opgeleverd. In combinatie met wit lijken ze bovendien éxtra bruin. Ik weet nog niet of dat ik het nu eigenlijk mooi vind of niet.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker t-shirt
Vila via Sans Online broek
H&M Divided schoenen
tweedehands ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties