logo
26 August 2012

Outfit – Reflecterend

Gepost in mijn outfits

Normaal gesproken ben ik niet zo van het aviator model bril, maar voor deze neon, reflecterende variant wilde ik wel een uitzondering maken. Qua stijl past hij eigenlijk totaal niet bij de rest van de outfit, maar qua kleur (wat ik uiteindelijk toch het belangrijkste vind) wel. Bovendien maakt hij de outfit wat krachtiger vind ik, doordat de bril heel stoer is en de kleding heel gedrapeerd.

Eigenlijk is het jammer dat jullie de vorm van de jurk niet goed zien, want die is prachtig. Sowieso ga ik steeds meer van maxi houden, maar deze is aan de onderkant vrij strak en open waardoor de boven- en onderkant nog eens extra goed in balans zijn.

Deze outfit bestaat dan wel niet uit turquoise met bruin, wel uit neon met bruin. Eigenlijk is dat hetzelfde idee: een donkere, warme kleur met een felle, frisse kleur. Works for me!

Ik heb werkelijk geen idee wat jullie hiervan zullen vinden, dus let me know!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Superstar jurk
Object top
Pieces riem
Asos bril
Bullboxer loafers


Foto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties