logo
16 August 2012

Outfit – Scarf print jurkje

Gepost in mijn outfits

Eén van de populairste prints onder ‘modemensen’ deze zomer was absoluut de scarf print. En dan op het liefste op alles behalve een scarf dus. De print zag je vooral op broeken (zo één bijvoorbeeld, voor je persoonlijke beeldvorming; River Island maakte meerdere varianten afgelopen seizoen), lange jurken en bloesjes. Vooral het laatste vind ik erg mooi, maar op “scarf print blouse gebied” heb ik een beetje naast de pot gepiest. Gelukkig mag dit jurkje er ook wezen toch? Ik vind niet alle scarf prints mooi, maar deze dus wel – vooral door de oranje/roze combinatie. Een kleurcombinatie waarvan mensen ooit bedacht hebben dat die vloekt, iets wat ik persoonlijk onzin vind.

Over kleurcombinaties gesproken: dat vind ik ook meteen het leuke aan de scarf print. Dat ie vrij bont is, met vaak veel kleuren en verrassende kleurcombinaties. Zoals dat werkt bij bonte prints, dien je de rest wel vrij rustig te houden, maar dat heb ik ook gedaan toch? Of nog niet voldoende? Jullie zijn de strenge jury.

In ieder geval vind ik wel dat deze outfit iets van glamour uitstraalt. Een stijl die je niet zo héél vaak (meer) tegenkomt in mijn outfits. Wat vinden jullie? Staat het me?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
New Yorker vestje
H&M sjaal
Six horloge
H&M armband
Halle Berry by vanHaren schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties